fbpx
Provoz prodejny v HK

Milí zákazníci,

naši prodejnu můžete navštívit v následujících časech

PO-PÁ 9.00 – 18.00
SO 9.00 – 12.30
NE, SVÁTKY zavřeno

Během Velikonoc od 29.3. do 1.4. bude ZAVŘENO.

Těšíme se na vás

 

Potahové materiály

Zapojte svoje smysly

U čalouněného nábytku hrají potahové textilie jednu z klíčových rolí. Společně totiž dotvářejí a podstatně ovlivňují vzhled interiéru a působí na smysly člověka.

Zrakem rozpoznáte barvu, ale pozor na rozdíly mezi přirozeným a umělým světlem.  Světlo může látku změnit i o několik odstínů. Ve větší ploše také látka vypadá jinak, než z malého kousku ve vzorníku. Dotykem poznáme, jestli nám je materiál příjemný, jestli se do něj rádi zaboříme, nebo jestli nás bude škrábat. Už jste si někdy přivoněli k přírodní usni? I čich může ovlivnit výběr potahového materiálu.

FOTO-023

Při výběru čalouněného nábytku do bytu, domu či veřejného prostoru je třeba se rozhodovat kromě stránky estetické také podle materiálové skladby potahového materiálu, funkčnostiudržovatelnosti potahu a dalších užitných vlastností. Před pořízením čalouněného nábytku je důležité zvážit všechna kritéria užitných vlastností společně s estetickými.

Na co si dát pozor při výběru

5 faktorů ovlivňujících kvalitu textilie

Co dělat, aby vám sedačka dlouho vydržela

10 rad pro správné užívání a údržbu vašeho čalouněného nábytku

Vyberte si správnou kategorii

Kůže nemusí studit

Jak se správně starat o kožený nábytek

Správným užíváním můžete prodloužit životnost vašeho sedacího nábytku

Nevíte si rady s výběrem potahového materiálu?

Rádi vám pomůžeme.


    * Povinný údaj

    Uvedené osobní údaje zpracováváme za účelem zaslání odpovědi na Váš dotaz. Vaše osobní údaje jsou u nás v bezpečí. Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.